top of page

Beleid van Lashes & Smiles

ANNULERING OF VERZETTEN.

Om het zo efficiënt mogelijk benutten van de online agenda mogelijk te maken, dien je als je je afspraak wilt verplaatsen, de gemaakte afspraak te annuleren. Dit kun je via WhatsApp of telefonisch aan mij doorgeven, minimaal 24 uur van te voren. Vervolgens kun je een nieuwe afspraak inplannen. De gedane aanbetaling van de geannuleerde afspraak wordt tijdens de behandeling verrekend met de nieuwe afspraak.

Indien nodig kun je je afspraak telefonisch kosteloos annuleren tot minimaal 24 uren voor je afspraak en je aanbetaling terug ontvangen (binnen 14 dagen) via je oorspronkelijke betaalmethode. Korter dan 24 uren geeft geen recht op restitutie van het aanbetaling.

ONLINE INPLANNEN.

Boekingen met onjuiste weergave van het aantal weken, worden automatisch geannuleerd.

Is bv. je vorige afspraak 4 weken geleden maar je boekt de 3 weken Refill, dan komt je afspraak te vervallen.

Lashes & Smiles zal de gedane aanbetaling terugstorten, binnen 14 dagen, via je oorspronkelijke betaalmethode.

REFILL VAN ANDERE SALONS   

Ik voer geen refills uit op sets van andere salons. Mocht je vanuit een andere salon toch een refill willen inplannen in de agenda, neem dan eerst contact met mij op. Zonder telefonisch overleg wordt de afspraak geannuleerd.

BETALING

Alle behandelingen dienen in de salon te worden voldaan via pin. Lashes & Smiles accepteert geen contant geld.

 

CORONA/ZIEKTE OF FAMILIALE NOODSITUATIE

Als jezelf, of een andere persoon in jouw huishouden, een besmettelijke ziekte heeft, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op om je afspraak voor een latere datum te herschikken. Voor jouw veiligheid, die van mij en andere klanten, niet ziek naar je afspraak komen. Als ik vermoed dat je op dat moment ziek bent, word je afspraak geannuleerd. 

 

NO SHOW

Na het maken van je afspraak, ontvang je een bevestigingsmail en 24 uur voor aanvang een herinneringsmail en 2 uur voor aanvang een sms. Als je niet verschijnt op je afspraak zonder opgaaf van reden of contact, wordt dit geregistreerd als een No Show.

Lashes & Smiles hanteert een Zero Tolerant beleid betreffende een No Show. Dit houdt in dat je in de toekomst, automatisch geen andere afspraken meer kunt inplannen in de online agenda.

Mocht je na je No Show toch een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op.

 

TIJD

Graag max. 5 minuten voor je geplande afspraak aanwezig zijn. Zonder oog make-up voor een wimperbehandeling. De extra tijd die moet worden besteedt aan het verwijderen van oog make-up betekent automatisch minder tijd voor het aanbrengen van de wimperextensions. 

Indien je te laat komt, laat het me weten op het nummer 0262130944. Vanaf 20 minuten te laat is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je aanbetaling kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen. Als je later komt, wordt de resterende tijd niet automatisch verlengt. Als de behandeling door te laat komen wordt ingekort, worden vooralsnog de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht. 

REFUND BELEID

Je betaalt voor de tijd van mij, je stylist, de producten en andere kosten die worden gemaakt om je behandeling goed uit te kunnen voeren. Er wordt om welke reden dan ook nooit geen restitutie verleend voor diensten of producten.

GASTEN EN KINDEREN

Het is niet toegestaan om gasten of kinderen mee te nemen naar je afspraak.

bottom of page