Beleid van Lashes & Smiles

TIJD

Graag 5-10 minuten voor je geplande afspraak aanwezig zijn en voor een wimperbehandeling, zonder oog make-up! Extra tijd die moet worden besteedt aan het verwijderen van oog make-up betekent minder tijd voor het aanbrengen van de wimperextensions. Bovendien vervalt het recht op een eventuele *express touch-up. Als je later komt, wordt de resterende tijd niet automatisch verlengt. Als de behandeling door te laat komen wordt ingekort, worden vooralsnog de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

AFSPRAAK WIJZIGEN

Een minimale opzegtermijn van 24 uur is vereist om een geboekte afspraak zonder boete te kunnen herplannen/annuleren.

ZIEKTE OF FAMILIALE NOODSITUATIE

Als jezelf, of een andere persoon in uw huishouden, een besmettelijke ziekte heeft, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om je afspraak voor een latere datum te herschikken. Voor jouw veiligheid, die van ons en andere klanten, niet ziek naar je afspraak komen. Als we vermoeden dat je op dat moment ziek bent, wordt je afspraak geannuleerd en opnieuw gepland voor wanneer je weer gezond bent. Een eenmalige vrijwaring van boete i.v.m. last-minute annulering of herplannen is toegestaan in geval van ziekte of familiale noodsituatie. Daarna is de annulering-en no show beleid van kracht.

ANNULERING+ NO SHOW

Hou er rekening mee dat Dorothy van Lashes & Smiles een klein bedrijf runt en daarom een strikt annuleringsbeleid hanteert. Als je een afspraak maakt, dan is die tijd speciaal voor jou gereserveerd. Het inplannen van meerdere behandelingen kan en mag, houd er wel rekening mee dat ook die data's redelijk definitief zijn. Beperk daarom het schuiven en/of verschuiven van je afspraken.

Bij het maken van een afspraak wordt er een bevestigingsmail van je afspraak verstuurd. Voor jouw gemak, wordt 24 uur voor aanvang van je behandeling, een herinnering per email verstuurd. Als een afspraak binnen 24 uur voor je afspraak wordt geannuleerd of verplaatst, wordt 50% van je behandeling als annuleringskosten in rekening gebracht. Als je jouw afspraak binnen 4 uur voor de behandeling verzet of niet komt opdagen, wordt 100% van de behandeling als annuleringskosten in rekening gebracht. De annuleringskosten dienen binnen 24 uur te zijn voldaan via overboekingen om boekingen in de toekomst mogelijk te maken.

REFILL VAN ANDERE SALONS   

Wij vullen geen sets van andere salons op.

BETALING

Alle behandelingen dienen in de salon te worden voldaan via pinnen. Lashes & Smiles accepteert geen contant geld.

REFUND BELEID

Je betaalt voor de tijd van de stylist, de producten en andere kosten die worden gemaakt om je behandeling goed uit te kunnen voeren. Er wordt om welke reden dan ook geen restitutie verleend voor diensten of producten. Indien je ontevreden bent over je behandeling, kun je binnen 72 uur (3 dagen) na je afspraak contact met ons opnemen om je klacht of zorgen te bespreken. Geef ons de kans om een oplossing te vinden zodat we je klacht kunnen verhelpen. Dit kan worden gedaan met een 30 minuten *express touch up als het de fout is van de toepassing of het product.

* Je hebt niet automatisch recht op een express touch up.

* Bij het constateren of vermoeden van het niet naleven van de juiste nazorg, vervalt het recht op de express           touch up.

* Als je niet instaat bent om binnen 7 dagen na de behandeling te komen voor de express touch up, vervalt deze.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by Lashes & Smiles

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

KVK 70649952